Grekisk Köttfärspaj i långpanna.

 
 
 
Pajen är mäktig och räcker till många personer och går även att göra i förväg. Receptet har jag fått av Lotta.
 
Ugn 225 grader i 15 - 20 minuter.
 
Gör en egen pajdeg eller ta 2 påsar pizza/scones mix.
 
Ingredinser:
 
1000 g köttfärs
3 ägg
2,5 dl lätt creme fraiche
rödlök, skivade
tomater, skivade
1 burk fetaost
svarta oliver
 
Gör så här:
 
Stek köttfärsen, salta & peppra och häll över köttfärsen i en långpanna. Lägg på den skivade rödlöken, tomaterna, fetaosten och oliverna.
 
Servering:
 
Gräddfil och limeklyftor i skålar bredvid. Pajen kan också ätas kall.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0