Kobanoschgryta

 
 En gammal klassiker.
4 portioner
 
Ingredienser:
 
600 g fläskfile, skär i skivor och bryn hastigt
½ burk syltlök
1 tsk sambal oelek
4 msk inlagd gurka, finhackas
1 röd paprika i bitar
1 grön paprika i bitar
1 burk krossade tomater
2 hg kobanosch korv eller annan korv i skivor, bryn hastigt
1 burk gröna oliver
1 burk svarta oliver
3 dl grädde
 
Gör så här:
 
Blanda allt utom grädden och koka upp. Sjud på svag värme i 45 minuter och tillsätt grädden på slutet. Om du tillsätter grädden från början är det risk att det skär sig.
Servera med ris eller annat gott som du gillar.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0