Key lime pie.

 
God men ganska söt paj.
 
200 g digestivekex, krossa eller kör i mixer
100 g smör, smält
 
Fyllning:
400 g sötad kondenserad mjölk
4 st äggulor
5 st limefrukter, skal och saft
 
Servering:
Vispad grädde
1 limefrukt i skivor
 
Blanda kex och smör. Tryck ut i en pajform och förgrädda i 10 minuter på 175 grader. Svalna.
 
Blanda kondenserad mjölk, äggulor, rivet limeskal och limesaft. Låt blandningen dra sig i minst 60 minuter. Sila smeten och släng skalen. Fyll pajskalet och grädda mitt i ugnen i cirka 15 - 20 minuter, tills den har stelnat. Låt svalna och garnera den vid servering.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0