Sardellpotatis.

 Väldigt god potatis sallad som passar till allt. Potatissalladen hör egentligen till örtfylld kyckling och ört- och parmesankräm. De recepten kommer in separat om några dagar.
6 portioner.
 
1 kilo färskpotatis
8 sardeller, hackas
2 vitlöksklyftor, finhackas
2 msk olivolja
1 burk grillad paprika, 200 g, skär i bitar
3 msk kapris
½ tsk salt
1 krm svartpeppar
50 g mache- eller ruccola sallad
 
Koka potatisen mjuk, låt rinna av och svalna något. Halvera dem. Fräs sardeller och vitlök i olja i en stekpanna ca 4 minuter. Vänd ned potatis, paprika och kapris. Salta & peppra. Strö över salladen. Klart att äta.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0