Ostkorgar med löjrom.

 
Trevliga korgar att servera som förrätt eller på ett buffébord. Du kan fylla dem med det du tycker om.
 
8 - 10 st.
 
OSTKORG:
200 g finriven Allerum XO herrgård eller annan ost
 
FYLLNING:
100 g räkor
50 g löjrom
20 g färsk dill
100 g färskost
10 g fint riven pepparrot eller i tub
 
Ugn 200 grader. Fördela den rivna osten i små högar på ett bakplåtspapper. Grädda tills osten smält, ta ut och låt svalna något på plåten. Forma osten runt tex ett glas eller en liten skål då den fortfarande är varm. Låt osten stelna runt formen. Blanda pepparrot och färskost. Lägg en klick i varje korg och toppa med räkor, löjrom och dill.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0