Fajitapaj.
Du kan byta ut kycklingen mot taco stekt köttfärs. Servera med en god sallad och ett bröd.
4 portioner.
1 rulle pajdeg (230 g)
10 cm purjolök
1 paprika
4 ägg
2 dl mjölk
2 dl grädde
1 tsk salt
0,5 tsk svartpeppar
2 dl strimlad fajitastekt kyckling
1 dl tacosås
200 g riven ost
Sätt ugnen på 200°. Klä en pajform, ca 26 cm i diameter, med pajdegen och nagga botten med en gaffel. Förgrädda mitt i ugnen 8–10 min. Skiva purjolöken och tärna paprikan. Vispa lätt ihop ägg, mjölk, grädde salt och peppar. Lägg kycklingen i pajskalet. Ringla över tacosås och strö på ost, purjolök och paprika. Häll över äggstanningen och grädda mitt i ugnen ca 30 min.
Kommentarer
Trackback