Kesobröd.

 
Oerhört mjukt gott bröd fyllt med nyttiga frön, ägg och Keso. Innehåller inte en gnutta mjöl och går bra att frysa in. Brödet är supergott och är lätt att göra. Perfekt för den som inte äter mjöl och vill vara hälsosam. Brödet är väldigt mättande och innehåller bara nyttigheter.
 
15 bitar.
 
500 g Keso
4 ägg
2 tsk bakpulver
1 msk fiberhusk
¾ tsk salt
1 dl linfrön
1 dl sesamfrön
1 dl solroskärnor
1 dl pumpakärnor 
 
Sätt ugnen på 225 grader. Vispa upp äggen lite fluffiga. Rör ner keson.

 Blanda alla torra ingredienser och tillsätt dem i äggröran. Rör om ordentligt.

 Bred ut smeten till en rektangel på en ugnsplåt med bakplåtspapper, ca 1 cm tunn.

Grädda brödet mitt i ugnen i 18–20 min. Låt det svalna på plåten. Skär brödet i rutor med en vass kniv eller klipp med en sax.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0