Daimfudge bars.
Den knapriga daimen är en perfekt, super god kombination till den krämiga fudgen.
40 stycken
400 g mörk choklad
25 g smör
1 burk sötad kondenserad mjölk, 397 g (okokt)
2 dubbel-Daim, hackad
25 g smör
1 burk sötad kondenserad mjölk, 397 g (okokt)
2 dubbel-Daim, hackad
1. Smält chokladen och smöret i en skål över vattenbad.
2. Tillsätt den kondenserade mjölken och rör om. Låt smeten svalna något så daimen inte smälter i smeten (men inte för länge för då börjar smeten stelna).
3. Blanda försiktigt ner Daimbitarna (spar lite till garnering).
4. Bred ut smeten i en form, 24 x 32 cm, klädd med bakplåtspapper (eller i två mindre formar, ca 12 x 16 cm). Strö över resten av Daimbitarna. Skär fudgen i avlånga bitar.
Kommentarer
Trackback