Lime - och chilisill.


 

Krämig och het på samma gång.
 
6 portioner.
 

0,5   röd chili

1   lime, finrivet skal (endast det gröna) och saft

1,5 dl  crème fraiche

1 förpackning  5-minuterssill (420 g)

0,5   rödlök, finhackad

 

Dela, ta bort kärnorna och strimla chilin. Mixa chili, limesaft och en sked crème fraiche med en stavmixer tills blandningen blir rosa i färgen.

Vispa den resterande kalla crème fraichen med elvisp tills den är fast.

Rör samman chiliblandningen med crème fraiche och limeskal. Skär sillen i bitar och vänd ner i såsen med löken.

Garnera med finhackad rödlök, chili och finrivet limeskal vid servering.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0