Vit chokladmousse med jordgubbar och lakritskross.

 
Enkel chokladmousse på vit choklad, apelsinsaft och crème fraiche. Serveras med skivade jordgubbar och krossad lakrits.
 
4 portioner.
 

120g vit choklad

2dl crème fraiche

2-3 msk apelsinsaft

20 bladcitronmeliss

5 bitar lakrits (turkisk peber eller motsvarande)

3 dl jordgubbar

 

Smält vit choklad i vattenbad.

                    Blanda den smälta chokladen med crème fraiche och koncentrerad apelsinsaft. Portionera upp i skålar och ställ i kylen. Klart att servera efter någon timme.                                   

                    Skiva jordgubbar och krossa lakritsen.                 

                    Garnera med jordgubbar och strö över den krossade lakritsen.                  


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0