Miniwraps med currykyckling och nötter.

 
Små behändiga wraps är både gott och lättätet på kalaset. Kan göras klara och vänta i kylen ett par timmar.
 
8 portioner.
 

250g kycklingfile

½ tsk salt 

 svartpeppar & salt

1dl majonnäs

1tsk curry

1knippa(or) salladslök

1dl cashewnötter

Servering

8 st små tortillabröd

grönsallad

folie

 

  Sätt ugnen på 225°. Salta och peppra kycklingen, stek den helt igenom, ca 20-22 min. Ta ut och låt svalna.

 Blanda majonnäsen med curry, smaka ev av med lite salt. Strimla löken grovt och grovhacka nötterna. Dela kycklingen i munsbitar och blanda allt med såsen.

 Lägg ut tortillas på en skärbräda, lägg ett salladsblad på varje. Fördela kycklingröran och vik ihop brödet, linda in i folie så det håller ihop.

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0