Saffranssill.

 
 
1 förpackning 5 minuters sill
1 liten röd paprika, finhacka
½ röd chili tex spansk peppar finhacka
1 schalottenlök, finhacka
1 vitlöksklyfta, finhacka
1 msk smör
1 krm saffran
1 dl lätt creme fraiche
½ dl majonnäs
salt
2 msk gräslök, hacka
 
 
Fräs paprika, chili, vitlök och lök i smöret under omrörning i 3 minuter. Tillsätt saffran och fräs ytterligare 1 minut. Låt kallna.
 
Blanda fräset med creme fraiche, majonnäs och salt. 
 
Låt sillen rinna av och skär den i bitar. Vänd ned den med gräslöken i såsen. Låt stå minst 2 timmar innan servering.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0