Gratäng med broccoli, keso och kalkon.

 
 
Nyttig gratäng med broccoli, keso och ägg med en topping av kalkon, fetaost och chili. Byt ut kalkonen om du vill ha en vegetarisk middag.
 
3 portioner.
 
500 g keso
5 ägg
1 tsk torkad timjan
2 krm chiliflakes
salt och peppar
250 g broccoli
 
Topping
75 g fetaost
½ röd chili
150 g rökt kalkon
 
Sätt ugnen på 200°. Olja in en liten ugnsfast form.
 Blanda keso, ägg, timjan och chiliflakes. Smaka av med salt och peppar och häll ner i formen. Dela broccolin i mindre buketter och fördela i formen.
Gratinera i mitten av ugnen i 30–35 minuter tills gratängen är fast i konsistensen.
 Ta ut och smula över fetaosten och finhackad chili. Servera varm med strimlad kalkon.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0