Linguine med salsiccia.

 
 
En variant på köttfärssås och spagetti.
 
4 portioner.
 
400 g linguinepasta
1 gul lök, finhacka
1 mortot, skär i tunna skivor
1 fänkålsstånd, finstrimla
1 msk smör eller olivolja
1 burk körsbärstomater
150 g salcciakorv
½ tsk strösocker
salt & peppar
50 g pecorino ost, riv
 
Fräs löken i smör eller olja. Tillsätt morot och fänkål, fräs ytterligare 2 minuter. Gröp ur fyllningen på korven och stek den tillsammans med grönsakerna tills färsen är genomstekt. Häll i tomaterna och socker, salt och peppar. Låt sjuda under lock i 20 - 30 minuter. Koka pastan. Blanda pastan med färsen och grönsakerna. Servera med den rivna osten.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0