Aperol - och rabarberspritz.

 
Om det blir över rabarberlag kan du använda den till glass.
 
4 drinkar.
 
1 ½ dl aperol
4 cl prosecco
4 msk mineralvatten
is
 
Rabarberlag:
300 g rabarber
3 dl strösocker
2 msk vatten
 
Skiva rabarbern och lägg i en kastrull. Tillsätt socker och vatten. Koka i 15 minuter till en simmig konsistens. Sila bort rabarbern och låt lagen svalna.
 
Fyll glasen med is och blanda i 1 msk rabarberlag i varje glas. Sedan häller du på Aperol, prosecco och toppa med mineralvatten. Stoppa i en skalad rabarberstång i varje glas.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0