Kycklinglasagne med mozzarella och basilika.

 
 
500 g kycklingfärs
 olivolja till stekning
150 g arrabbiatasås på burk
400 g krossade tomater
½ dl ketchup
3 dl creme fraiche
½ dl vatten
250 g färska lasagneplattor
125 g mozzarellaost
pinjenötter
½ kruka basilika
salt & peppar
 
 
Servera med en sallad av  fänkål, citron, olja och salt.
 
Sätt ugnen på 225°. Hetta upp oljan i en stekpanna och stek kycklingfärsen tills det blir ett smul. Häll i arrabbiatasås, krossade tomater och ketchup. Låt sjuda några minuter och smaka av med salt och peppar.
 
Späd crème fraichen med vatten och varva detta med kycklingfärssåsen mellan pastaplattorna i en passande ugnsform. Avsluta med färssåsen och toppa med mozzarellan bruten i mindre bitar. Strö över pinjenötterna och grädda mitt i ugnen ca 25 min.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0