Kyckling med bacon.

 
 
4 kycklingfiléer, ca 550 g
2 msk smör
 salt & peppar
2 dl hönsbuljong
2 msk vetemjöl
2 dl matlagningsgrädde
2 tsk soja
1 msk osötad senap, typ dijon
1 pkt bacon, 125 g
2 msk hackad gräslök
 färsk timjan
 
Servering:
klyftpotatis, ris eller pasta
 
 
Stek kycklingfiléerna runtom i smör. Salta och peppra. Häll över buljongen och koka upp.

Blanda mjöl och grädde och vispa ner redningen i skyn. Tillsätt soja och senap. Sjud ca 3 min eller tills kycklingen är genomstekt.

Tärna och knaperstek baconet i en stekpanna. Strö bacon och gräslök över kycklingen.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0