Chokladfondue med troblerone.

 
Här kommer en till variant på chokladfondue.
 
4 personer.
 
1 dl vispgrädde
200g toblerone eller vanlig mjölkchoklad
1 msk konjak, kan uteslutas
 
Koka upp grädden, bryt i bitar av chokladen och låt den smälta på svag värme. Rör om hela tiden tills det blir en slät massa. Häll i konjak. Häll chokladsmeten i en fonduegryta eller värmetåliga skålar.
 
Tillbehör:
 
Frukt av olika slag tex, jordgubbar, ananas, banan, druvor och körsbär.
Sätt fram skålar med olika strössel tex, krossade polkagrisar, rostad kokos, olika slags nötter och skumgodisar.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0