Påskmeny.

I påsk har alla syskon med familj varit i stugan och vi har som vanligt kört våra hemliga menyer. Vi har en middag var utom skärtorsdag då vi lagar något gemensamt. Här får ni se vad mycket gott alla har lagat.
 
Torsdag: Gravat älgkött med getostgratäng. Recepten finns på bloggen.
 
Fredag:  Cattis o Jörgens dag.
              Förrätt: Ugnsbakad getost med honung, pinjenötter, sallad, brödkrutonger och rårivna rödbetor.
              Huvudrätt: Laxlasagne med sallad.
              Dessert: Kladdkaka med mariannechoklad, hallon och vispad grädde.
 
Lördag: Carina o Ingemars dag.
             Förrätt: Oxfile carpaccio med pinjenötter, parmesanost, päron och tryffelmajonäs. Finns på bloggen.
             Huvudrätt: Pulled pork med tillbehör. Finns på bloggen.
             Dessert: Kladdkaka med vit choklad och pecannötter och en chokladtopping. Finns på bloggen.
 
Söndag: Gunilla o Anders dag.
              Förrätt: Minismördegspajer med kallrökt lax. Kommer på bloggen.
              Huvudrätt. Rotsakpaj och ugnsbakad lax med pesto.
              Dessert: Blåbär med mascarponekräm.
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0