Varm tunnbrödsrulle med rökt lax.

God och enkel att göra. Om du inte vill ha rökt lax så går det bra med gravad lax istället.
4 portioner.
 
2 st mjuka tunnbröd
400 g chevreost eller annan ost, skivas
4 - 6 msk dijonsenap
500 g varm rökt lax, skivas i mindre bitar
2 röd lökar, hackas fint
1 knippe dill, hackas
 
Smöra brödet lätt och fördela chevreosten över det. Bred ut senap på osten och lägg på laxen, peppra. Fördela lök och dill på fisken och rulla ihop. Lägg rullarna på en plåt och lägg över aluminiumfolie.
Grädda i 12 - 15 minuter och servera sedan i skivor och lite sallad som tillbehör.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0