Brietårta i ugn.

 
Åh, så god och superenkel att göra, räcker till många personer. Den passar till förrätt och även som nattvickning om du är sugen på något gott.
 
1 stor brietårta 1000g
3 tomater, hackas
1 röd lök, hackas
1 kruka färsk bailika, hackas
1 msk balsamvinäger
1½ msk olja
salt & peppar
 
Gör gärna dubbelsats av grönsakshacket och dressingen för det går åt ganska mycket.
Lägg brietårtan i en rund ugnsfast keramikform med kanter.
Blanda grönsakerna i en skål och häll över olja, balsamvinäger, salt och peppar. Häll tomatblandningen över brietårtan och ställ in i ugnen på 200 grader i 10 - 15 minuter. Det är klart när osten börjat smälta.
Servera med rostat bröd och kex.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0