Briefyllda parmaknyten.

 Smaskens.
 
4 portioner.
 
8 skivor parmaskinka
200 g brieost, dela i 4 bitar
150 g blandad sallad
10 st cocktailtomater, halvera
10 st soltorkade tomater, dela i mindre bitar
1 röd lök, strimla
rapsolja
1 tsk flytande honung
75 g valnötter
 
 
Linda parmaskinka runt varje ostbit. Hetta upp en stekpanna med olja och stek dem några minuter på varje sida. Fördela salladen på tallrikarna. Lägg på alla grönsaker. Hetta upp en ny stekpanna med rapsolja och honung. Tillsätt valnötterna och stek några minuter under omrörning. Lägg ett briefyllt knyte på varje tallrik och fördela de glaserade valnötterna över.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0