Kyckling i långpanna med fetaost och oliver.

 
En enkel rätt med medelhavssmaker.
4 portioner.
 
1 kg kyckling lårfiléer, skär ned i mindre bitar
8 tomater, delas
2 citroner, saften av den ena och skalet från båda
100 g oliver, delas
4 knipplökar, strimlas
3 kvistar rosmarin, finhackas
salt & peppar
1 dl olivolja
200 g fetaost
Servera med couscous eller det du gillar.
 
Lägg kyckling, oliver, lök, rivet skal + saft från citroner, oliver, olja, salt och peppar i en långpanna. Låt gärna stå och marineras under tiden ugnen blir varm. Överst lägger du de delade tomaterna. Baka sedan i ugnen på 175 grader i 30 minuter. När kycklingen är klar så toppar du den med fetaost.
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0