Medelhavskyckling.


Enkelt att göra och kan serveras med surdegsbröd, pasta, ris eller couscous.
4 portioner.
 
600 g kyckling lårfiléer, halvera
1 gul lök, finhacka
3 vitlöksklyftor, pressa
2 burkar körsbärstomater, konserverade
1 burk tapenade oliver & kapris Zeta
100 g fetaost
1 msk olivolja
½ msk vinäger
2 tsk strösocker
 salt & svartpeppar
 
Ugn 225 grader. Bryn kycklingen i oljan i en het stekpanna. salta & peppra och lägg dem i en ugnsfast form. Tillsätt löken och vitlöken i pannan, fräs i 2 minuter. Tillsätt tomater, vinäger, socker, salt och peppar. Fördela tapenaden över kycklingen och häll över tomatsåsen. Tillaga mitt i ugnen i 15 minuter eller tills kycklingen är klar.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0