Vegetarisk lasagne.

 
Enklare  att göra än vanlig lasagne och minst lika god.
 
4 portioner.
 

1  hackad gul lök

2  pressade vitlöksklyftor

1 msk  olivolja

70 g  babyspenat

1 tsk  salt

0,5 tsk  svartpeppar

500 g  passerade tomater

9   lasagneplattor

1  tunt hyvlad zucchini

250 g  keso

3  rivna morötter

 

Sätt ugnen på 225°.

Stek lök och vitlök utan att de tar färg i en stekpanna med olja.

Lägg i spenaten och vänd om med löken. Salta och peppra.

Varva passerade tomater, lasagneplattor, morötter, zucchini, spenat blandningen och keso i en passande ugnssäker form.

Tryck till lasagneplattorna och tillaga i ugnen ca 25 min.

 

 

 

 

 

 

 

.

 

.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0