Grillad sallad med ädelost.

 
Romansallad är en härligt fast och krispig salladssort som tål lite tuffare behandling, som att läggas på grillen och få fina grillränder. Klicka på en krämig röra med ädelost, majonnäs och crème fraiche och strössla över rostade hasselnötter för trevligt crunch.
 
4 portioner.
 
1 romansalladshuvud
1 msk olivolja
75 g ädelost
½ dl majonnäs
1 dl creme fraiche
peppar
3 msk grovhackade, rostade hasselnötter
bladpersilja till garnering
 
 
Dela salladshuvudet på mitten. Pensla snittytorna med oljan.
Mosa samman ädelost, majonnäs och crème fraiche med en gaffel i en skål. Krydda med peppar.
Grilla salladen tills den fått fin färg. Lägg upp på ett fat. Klicka på ostkrämen. Toppa med hasselnötter.Garnera med en kvist bladpersilja.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0