Sill med parmesan och soltorkad tomater.
1 förp 5-minuterssill, 420 g
150 g soltorkade tomater
1 dl grovt riven parmesanost, ca 50 g
2 dl crème fraiche
salt och peppar
150 g soltorkade tomater
1 dl grovt riven parmesanost, ca 50 g
2 dl crème fraiche
salt och peppar
Låt sillen rinna av ordentligt och dela den i mindre bitar.
Finhacka tomaterna. Blanda ner tomathacket och den rivna parmesanen i crème fraichen. Vänd ner sillen. Smaka av med salt och peppar, tänk på att både sillen och de soltorkade tomaterna ger sälta.
Låt stå ett dygn för bästa smak. Håller ca 5 dagar i kylskåp.
Finhacka tomaterna. Blanda ner tomathacket och den rivna parmesanen i crème fraichen. Vänd ner sillen. Smaka av med salt och peppar, tänk på att både sillen och de soltorkade tomaterna ger sälta.
Låt stå ett dygn för bästa smak. Håller ca 5 dagar i kylskåp.
Kommentarer
Trackback