Kyckling med fetaost i paprikasås.

 
 
 
900 g kycklinglårfile
salt & peppar
150 g fetaost
½ kruka basilika
350 g ajvar relish, mild eller stark
 
Tillbehör:
bulgur, ris eller pasta
 
 

Sätt ugnen på 200 grader.

 Salta och peppra lårfiléerna runt om och lägg ut dem på en skärbräda.

 Skär osten i stavar minst lika många som antalet lårfiléer. Lägg i ost och basilikablad och rulla ihop och lägg dem med skarven ner i en ugnsform. Det är gott att smula över fetaost om det blivit över någon bit.

 Bred ut ajvar relish över och smula över resterna av fetaosten. Sätt in längst ner i ugnen 30–35 minuter, kontrollera att kycklingen är genomstekt.

 Garnera med basilikablad och servera med bulgur, ris eller pasta.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0