Kräftstjärtar på tunnbröd.

 
 
Servera på tunnbröd, kex eller små rostade toastskivor och garnera med dill.
 
 
170 g kräftstjärtar
1 1/2 msk majonnäs
1 tsk tomatpuré
1/4 tsk rökt paprikapulver
1/2 kruka dill
salt
 svartpeppar
kex, toast eller tunnbröd
1 liten schalottenlök
 
Rör ihop majonnäs, tomatpuré, paprikapulver och hackad dill. Smaka av med salt och peppar.
 
Hacka kräftstjärtarna grovt och vänd ner i röran. Klicka upp på bitar av tunnbröd, kex eller små rostade toastskivor.
 
Garnera med dillvippa och strimlad schalottenlök .Mal över svartpeppar och servera.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0