Västerbottensostgratinerade krämiga pepparrotspotatisar.

 
4 portioner.
 
 
God att servera som den är och passar även perfekt till grillat kött, fisk och kyckling.
 
 
600 g färskpotatis
4 dl creme fraiche
½ dl riven pepparrot
salt 
80 g riven västerbottensost
 
 
 
Skrapa och koka potatisen mjuk i saltat vatten. Låt den rinna och ånga av ca 5 min.
 
 
Sätt ugnen på högsta grillvärme.Gaffelmosa potatisen lätt och blanda med crème fraiche och pepparrot. Krydda med salt.
 
 
Lägg potatisen i en ugnssäker form. Strö över osten. Gratinera högt upp i ugnen ca 10 min, tills potatisen fått fin gratinerad yta.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0