Mangoglass.

 
 
God dessert som du äter på en gång.
 
6 portioner.
 
 
12 italienska mandelskorpor
2 paket fryst mango à 225 g
1 dl florsocker
1 burk naturell kesella, 10 %
 

Tillbehör:
3 passionsfrukter
150 g hallon
 
 
Krossa mandelskorporna grovt i mortel eller bryt dem i mindre bitar. Fördela dem i glas eller portionsskålar.

 Kör de frysta mangobitarna med florsocker tills de är finfördelade. Tillsätt kesellan och kör till en slät glass.

 Portionera den direkt i glasen. Halvera passionsfrukten och gröp ur kärnorna över glassen. Garnera med hallonen och servera genast.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0