Räk- & mangoceviche.

 
Här kan du även göra en guacamole som du klickar på.
 
 

Ingredienser:
1 påse nachos
2 dl skalade fina räkor
150 g mango.  frysta 
1/2 kruka hackad färsk koriander
1-1,5 lime, pressad
1/2 chili, fint strimlad 
salt

 

 

Chilidipp:
1/2 dl majonnäs 
1 tsk srirachasås

 

Dekoration:
koriander

 

 

Tina upp mangon  och lägg räkorna i en skål.


Vänd ned  chilin och koriandern  i räkorna tillsammans med mangokuberna.


 Pressa över rikligt med lime och salta . Ställ svalt till servering.


 Rör samman chilidippen majonnäs och srirachasås – ställ svalt.

 Precis innan servering lägg på en 1 msk ceviche på varje nacho, toppa med chilidipp, dekorera med koriander och servera direkt!

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0