Ugnsrostad färskpotatis med honung och balsamvinäger.

 
 
Gör gärna dubbel sats av dressingen som ska hällas på potatisen, det får inte bli torrt. 

Sätt på ugnen på 200 grader varmluft.

 

Tvätta ca 2 kg färskpotatis, helst små. Är det större potatisar måste du dela dom.

 

Låt torka och lägg på en plåt.

 

 

 

 

Blanda ihop:

2 msk olivolja

1 msk honung

1 msk balsamvinäger 

1 msk flingsalt 

 

Häll över dressingen och  rosta i cirka ½ timme. 

Rör om efter halva tiden och häll på mer dressing om det är torrt. 

 Strö över lite riven parmesanost när potatisen är klar.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0