Smokey burger de lux.

 
Goda hamburgare som man kan göra många av på en gång så räcker det flera dagar. Vi brukar steka dem på spisen eller ute på grillen.
 
2 portioner.
 
400 g köttfärs
1½  tsk liquid smoke ( rökessens på flaska, finns i de flesta butiker )
Om du inte vill ha liquid smoke kan du ta tex HP sås eller någon barbecue sås. Ibland har vi satt i rökt paprika pulver.
2 vitlöksklyftor, riven
 
1 ägg
tabasco
salt & svartpeppar
 
Tillbehör:
 
Ta det du gillar men här kommer ett förslag:
cheddarost
hamburgerbröd
rödlök
grönsaker
saltgurka
majonäs
 
Blanda färsen med liquid smoke, vitlök, ägg, tabasco, salt och peppar. Forma till två burgare. Grilla eller stek.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0