Rödbetssallad.

 
 
Köp färdig kokta rödbetor eller baka dem själv i ugnen.
 
 
10 portioner till buffe.
 
500 g rödbetor
1 stort rött äpple, skär i kuber
2 msk kapris, hacka
2 dl gräddfil
3 msk majonnäs
1 msk pressad citron
salt & peppar
 
Garnering:
2 tsk sesamfrön
 
Ugn 200°
 
Borsta rödbetrona och lägg dem i en smord ugnsfast form. Baka mitt i ugnen cirka 1 timme, tills de är mjuka. Låt svalna.
 
Skala betorna och tärna dem i små kuber.
 
Blanda ihop allt och låt stå en stund innan servering.
 
Strö över sesamfrön.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0