Fylld kotlettrad.

En mycket enkel och snabb lagad rätt och även god naturligtvis.
 
Ugn 225 grader        4 portioner
 
600 - 800 gram benfri kotlettrad
salt & peppar
2 msk smör
 
Fyllning:
 
4 soltorkade tomater, strimlade
4 torkade aprikoser, strimlade
150 gram philadelphiaost med vitlök och örter
1 dl bearnaisesås, pulver sås går bra, koka den färdigt
 
Gör så här:
 
Gör en djup skåra i mitten av köttet. Salta & peppra. Bryn köttet och lägg det i en ugnsfast form. Blanda soltorkade tomater, aprikoser och bearnaisesåsen med philadlphiaosten till en röra. Lägg fyllningen i skåran på köttet och stek färdigt i mitten av ugnen i 20 - 25 minuter.
Severa gärna hasselbackspotatis till eller något annat som du gillar.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0