Lövbiff i ugn.

 
Ett snabbt, enkelt men ändå gott lövbiffsrecept. jag har inga mängder på ingredienserna, men det är inte så noga den här gången.
 
lövbiff
svamp
små, hela tomater
chalottenlök
grädde
oxbuljongtärning
riven ost
ev ädelost
 
Bryn lövbiffen och rulla dem gärna med ädelost. Bryn svampen. Lägg lövbiffen i en ungfastform och strö över svamp och hela tomater. Lägg skalade, hela lökar runt kanten. Koka upp grädde med buljongtärningen och häll över lövbiffen i formen. Strö över riven ost. Gratinera en stund i ugnen och servera med det du gillar, grönsallad, ris, klyftpotatis eller hasselbackspotatis.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0