Endivesallad med ädelostkräm.

 
En läcker förrätt som jag hade på mitt buffebord när jag fyllde 50 år och naturligtvis kommer receptet från Ernst. Lägg märke till rabarberbladet som fungerar som uppläggningsfat.
 
4 portioner.
 
1 st endive sallad
100 g ädelost
125 g creme fraiche
1 dl valnötter, hackas
0,5 dl hasselnötter, hackas
 
Skär bort roten på endivesalladen och bryt sedan bort bladen och lägg upp dem på ett fat. Smula sönder osten i en bunke, tillsätt creme fraiche och blanda. Lägg en klick på varje endiveblad och strö över nötterna. Om det är någon som inte tål nötter kan du ta solroskärnor istället. Ski

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0