Bondsallad med nötter och getost.
Här måste du tänka på att det tar lite tid med tillagningen, så börja i tid.
4 portioner.
4 portioner.
600 g rödbetor, koka dem mjuka, skala och skär dem i klyftor
500 g potatis, halveras
40 g valnötter
200 g Chevré ost, smulad
100 g blandad sallad
4 små salsicca eller mager lammkorv, 60 g, grillas
rapsolja
salt & peppar
Lägg potatishalvorna på en plåt med bakplåtspapper. Ringla över 1 msk olja och strö på lite salt och peppar. Rosta i mitten av ugnen på 250 grader i 15 minuter. Lägg på rödbetorna och rosta ytterligare i 5 minuter. Mixa getost och vatten slätt med mixerstav. Blanda i lite peppar. Blanda sallad, rödbetor och potatis. Ringla över ostdressingen. Toppa med nötterna och servera med grillad korv.
Kommentarer
Trackback