Trippelchokladmousse.


Lättgjord och god dessert. Bilden stämmer inte riktigt. Först mörk choklad och sen den vita och sist mjölkchokladen.
 
4 portioner.
 
50 g vit choklad
50 g mjölkchoklad
40 g mörk choklad
3 dl vispgrädde
garnering; bär
 
Finhacka de olika chokladsorterna var för sig. Koka upp grädden. Häll den över varje chokladsort och rör tills chokladen smält. Ställ dem i kylen i 3 timmar. När det är dags för servering tar du fram skålarna med choklad och vispar dem fluffiga. Om någon choklad är för hård att vispa så väntar du bara ett tag så går det bra. Fördela moussen i glas. Den mörka underst, sedan den vita och sist mjölkchokladen. Garnera med tex vinbär eller hallon.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0