Pineapple thai chicken.

 
Pineapple Thai Chicken är en extra mild kycklinggryta med mycket smak som passar hela familjen. 
 
4 portioner.
 
 400 g  kycklingfilé, i tärningar       
2 msk olja
1 påse Santa Maria asian Spices organic pinappel thai
 1 burk Santa Maria Organic Coconut Milk
 0.5 färsk ananas    
  100 g färsk spenat         
   korianderblad     
       ris eller nudlar som tillbehör   
 

Skär kycklingfilén i tärningar och bryn dem i olja.

Vispa ihop Asian Spices Pineapple Thai Organic med kokosmjölk och häll över kycklingen

    Låt koka ihop i ett par minuter. Skala och skär ananasen i bitar och blanda ner i grytan tillsammans med   färsk spenat. Garnera med några korianderblad. Servera med nudlar eller ris.

                       

                         

 

                        

     

                        

   

                        

 

                        

 

                        

        

                        

      

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0