Melon- och gurkcooler.

 
Melon och gurka är en fin combo i denna fördrink, som enkelt kan bli en "Bellini" om man gör den med champagne istället för mineralvatten.
6 - 8 glas.
 
1 - 2 mogna gröna meloner, galia eller piel sapo ( 1½ kg), skär i klyftor
1 gurka, skala och skär i mindre bitar
1 dl pressad lime
2 msk agavesirap eller honung
1 liter mineralvatten eller champagne
mynta
is
 
Lägg melon, gurka, limesaft och sirap i en mixer eller matberedare och mixa slätt. Sila vätskan i en tillbringare. Tillsätt mer sirap och lime om det behövs. Toppa med iskallt mineralvatten eller champagne. Servera med mynta och is.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0