Pastasallad.
200 g zucchini
100 g röd paprika
100 g små tomater
Till dressingen
4 msk chilisås
2 dl olivolja
2 dl matolja
3 msk rödvinsvinäger
1 dl soltorkade tomater
1 dl urkärnade kalamataoliver
0,5 dl kapris
1 bananschalottenlök
1 kruka basilika
1 kruka persilja
Blanda chilisås med rödvinsvinäger, vatten och olivolja. Smaka av med svartpeppar. Finhacka bananschalottenlök, oliver, kapris och soltorkade tomater och blanda ner i dressingen. Skär ner hälften av basilika och persilja i dressingen. Skär zucchini, cocktailtomater och röd paprika i mindre bitar och lägg i ensalladsskål. Krydda grönsakerna med flingsalt och peppar. Koka pennepasta i saltat vatten tills den är al dente. Tillsätt dressingen och den avhällda, varma pastan i skålen med grönsaker och blanda.Toppa med hackad basilika och persilja. Servera pastasalladen som den är, eller med valfritt tillbehör.