Päron, camembert- och prosciuttowraps.

 
Frukt, ost och skinka ger sötma, tugg och sälta i skön förening. Wrapsen kan förberedas men ska ätas nylagade.
 
4 portioner.

2 fasta päron

6 stora eller 12 mindre skivor prosciutto eller annan lufttorkad skinka

125-150 g camembert eller brie

 

 Tvätta, halvera och kärna ur päronen. Skär varje halva i tre klyftor.

 Dela 6 skivor prosciutto på längden (om de är stora). Lägg en päronklyfta på varje skiva och därefter en smal skiva ost. Rulla ihop prosciutton och lägg på bakpappersklädd plåt.

 Baka i 180° ugn 10-15 minuter till skinkan är knaprig och päronet mjukt. Låt svalna något innan servering.

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0