Cockiecake med mjölkchoklad.

12–14 bitar
200 g mjölkchoklad
100 g Non stop, godis
175 g smör, rumsvarmt
1½ dl strösocker
1½ dl farinsocker
1 ägg
1½ tsk bikarbonat
2 tsk vaniljsocker
2 krm salt
1 dl havregryn
3 3/4 dl vetemjöl
Till formen:
smör
kokos
Sätt ugnen på 180 grader. Hacka chokladen och Non stop grovt.
Vispa smör, strösocker och farinsocker pösigt i en bunke. Blanda ner ägget och vispa en stund till.
Blanda bikarbonat, vaniljsocker, salt, havregryn och vetemjöl. Rör ner det i smörsmeten och blanda ihop allt till en deg. Tillsätt choklad och Non stop.
Tryck ut smeten i en smord och bröad stekpanna, 22–24 cm i diameter, eller en springform i samma storlek.
Grädda kakan längst ner i ugnen i 35–40 min. Låt den svalna i formen. Kakan är god att äta som den är men en klick vispgrädde eller glass till gör den extra läcker.