Kokbok.

 
En mycket bra kokbok som jag har använt många gånger.
 

Vi är två amerikansk/svenska systrar som har mat och matlagning som det stora intresset och passionen i våra liv. Ingen av oss har formell utbildning inom matlagning utan vi har lärt oss allt vi kan från vår egen gourmetmamma. Efter nappflaskan blev vår dagliga föda Coq au vin och Boeuf Bourgignone (vi är ju födda på sjuttiotalet)!

Åren 2000 - 2008 drev vi The Cookbook Café – kombinerad kokbokhandel och café. Aldrig hade vi kunna tro att det skulle bli en sådan succé – en succé som ledde till att vi fick möjligheten att uppfylla ännu en dröm. Drömmen att få skriva en egen kokbok. Idag är vi stolta författare till hela 6 kokböcker.

Efter 8 härliga år med caféet bestämde vi oss för gå vidare i livet och tog det stora beslutet att lägga ner caféet för att få mer tid till att arbeta med våra böcker samt andra matrelaterade projekt. Idag frilansar vi som matkreatörer, matstylister och tar även på oss uppdrag som föreläsare och konsulter. Under tre år ansvarade vi för matsidan i Dagen Industris helgbilaga Weekend och man kan även hitta våra recept i ett flertal svenska och utländska tidningar. Vi har dessutom en sida Gott och Smått i tidningen Family Living där vi ger tips på köksprylar, kokböcker och recept.

Då och då kan ni se oss laga mat i TV4 Nyhetsmorgon, Efter 10 med Malou och SvT Gomorron Sverige eller höra oss prata om mat i diverse radiostationer. Vi är helt enkelt lite av allkonstnärer när det gäller mat! Hör gärna av er om ni vill använda våra tjänster.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0