Mjölkchokladtryffel.

En len och god tryffel som bokstavligt talat smälter i munnen.
30 stycken
1 dl vispgrädde
1.5 tsk sirap, vit
25 g smör
250 g mjölkchoklad
florsocker & kakao
1.5 tsk sirap, vit
25 g smör
250 g mjölkchoklad
florsocker & kakao
Smält ihop vispgrädde, sirap och smör i en kastrull.
Tillsätt chokladen och rör om tills allt smält ordentligt.
Häll upp tryffeln i en skål och låt svalna en aning.
Låt stå i kylskåpet över natten, eller åtminstone 5 h.
–
Blanda florsocker och kakao på en tallrik.
Rulla bollar av tryffeln och rulla de sedan i kakaoblandningen.
Lägg i en burk med lock och förvara i kylskåpet.
Tillsätt chokladen och rör om tills allt smält ordentligt.
Häll upp tryffeln i en skål och låt svalna en aning.
Låt stå i kylskåpet över natten, eller åtminstone 5 h.
–
Blanda florsocker och kakao på en tallrik.
Rulla bollar av tryffeln och rulla de sedan i kakaoblandningen.
Lägg i en burk med lock och förvara i kylskåpet.
Kommentarer
Trackback