Miniwraps med currykyckling och nötter.
![](https://cdn1.cdnme.se/3938116/8-3/wrap-jpg1_57381d2fddf2b352e150d5a6.jpg)
Små behändiga wraps är både gott och lättätet på kalaset. Kan göras klara och vänta i kylen ett par timmar.
8 portioner.
250g kycklingfile
½ tsk salt
svartpeppar & salt
1dl majonnäs
1tsk curry
1knippa(or) salladslök
1dl cashewnötter
Servering
8 st små tortillabröd
grönsallad
folie
Sätt ugnen på 225°. Salta och peppra kycklingen, stek den helt igenom, ca 20-22 min. Ta ut och låt svalna.
Blanda majonnäsen med curry, smaka ev av med lite salt. Strimla löken grovt och grovhacka nötterna. Dela kycklingen i munsbitar och blanda allt med såsen.
Lägg ut tortillas på en skärbräda, lägg ett salladsblad på varje. Fördela kycklingröran och vik ihop brödet, linda in i folie så det håller ihop.
Kommentarer
Trackback