Mjölkchokladfylld kladdkaka.

Lyxig chokladkladdkaka full med chokladbitar. Den är fylld med stora chokladrutor och är något helt utöver det vanliga. En dröm för alla chokladälskare.
150 g smör
3 dl strösocker
3 ägg
3/4 dl kakao
1 nypa salt
2 tsk vaniljsocker
1 3/4 dl vetemjöl
Fyllning:
200 g mjölkchokladkaka
Garnering:
florsocker
Ugn 180 grader. Smält smöret i en kastrull. Tillsätt resten av ingredienserna och blanda snabbt ihop allt till en slät smet. Häll smeten i en smord och bröad springform 23 - 24 cm i diameter. Bryt chokladen i bitar och lägg ut på smeten. Grädda kakan mitt i ugnen i 22 - 28 minuter beroende på hur kladdig du vill ha den. Låt svalna i formen och pudra sedan med florsocker.
Kommentarer
Trackback