Prinsessbollar.


En variant på chokladbollar, men fyllda med vit choklad istället för kakao.
 
cirka 20 stycken.
 
200 g vit choklad
100 g smör, rumsvarmt
5 dl havregryn
2 tsk vaniljsocker
1½ dl kokos
1½ dl florsocker
1 - 2 msk vatten
 
Garnering:
Pärlsocker eller strössel
 

GÖR SÅ HÄR

1. Riv chokladen på ett rivjärn.

2. Nyp ihop smör och havregryn ordentligt. Tillsätt resten av ingredienserna och blanda ihop allt till en lagom kladdig deg.

3. Gör bollar av degen och rulla dem i pärlsocker. Förvara dem i kylen. (Då går bra att frysa in).

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0